Fixing Scholar - Get A Load Of This

Klagar inte fast jag klagar

Öronbedövande tystnad
Nu är äntligen den (enligt mig) tråkiga delen av renoveringen äntligen klar. Jag ska inte klaga eftersom att det gick ganska fort ändå, jag vet många kompisar som har hålla på att renovera hur länge som helst. MEN för oss här hemma kändes denna korta period som en evighet. Framförallt var det en högljudd evighet! Hur mycket kan en liten futtig såg egentligen låta? Och måste man börja jobba vid sex (även på helgerna) bara för att man jobbar med renoveringar? 

Nej tack, jag skulle aldrig vilja jobba med att renovera. Men jag är ytterst tacksam för att det finns hjältar där ute som går upp viid fem för att jobba på andras hem. Det är ju underbart att man kan få så mycket hjälp. 

Nu håller dom på med dekorationsmålning fick jag veta igår morse och jag funderar på att fråga om jag kan få hjälpa till lite, jag älskar att måla och framförallt älskar jag lukten av målarfärg. Dessutom vill jag att det ska gå så fort som möjligt, jag kan knappt bärga mig tills jag får börja inreda!! 

Det ska bli så skönt att äntligen få göra detta huset till vårt eget! Min mans föräldrar flyttade in här någon gång under mitten av sextiotalet och sen har dom bott här sen dess, tills det att vi flyttade in. Så jag tror att det har varit ganska viktigt för oss att faktiskt göra om det ganska mycket. Det är ju konstigt att uppfostra barn i exakt samma hem där min mans föräldrar uppfostrade honom? Eller är det bara jag som tycker det? 
Hur som helst så tycker jag - nya minnen kräver lite nya väggar här och där! Nu tänkte jag sätta mig och kolla efter lite nya soffor, jag tycker soffor är så viktiga för ett rum... jag vill helst ha nya hela tiden!